Prisliste

Naturlige loppemidler og kosttilskud helt uden kunstige tilsætningsstoffer

Hos Animaks sælger vi Anibio, som er et tysk kvalitetsfirma der producerer 100% naturlige loppemidler, ormebehandlinger og kosttilskud til hunde og katte.
I mange tilfælde er der slet ikke behov for dyre giftpræparater for at holde din hund eller kat fri for lopper, flåter og indvendige parasitter. Anibio´s naturprodukter til dyr, har igennem flere år været utroligt populære og effektive.

Hvorfor fylde din firbenede ven med kunstige tilsætningsstoffer og giftstoffer, når naturens egne produkter i mange tilfælde fungerer midst lige så godt...?

Vi er stole af at præsentere Anibio, der er et Økologisk certificeret Tysk firma, der producerer kosttilskud, behandlingsmidler og loppe/flåtmidler til hund, kat og hest.

Anibio har igennem mange år været kendt for at lave fantastisk gode og effektive produkter helt uden kunstige tilsætningsstoffer, giftstoffer eller andre ubehagelige ting.
Anibio er Økologisk certificeret, hvilket betyder at minimum 95% af alle råvarer de bruger i deres produkter skal komme fra økologisk dyrkede råvarer.
Men ikke nok med at de laver rene, økologiske produkter... Deres produkter er utroligt gode og effektive!

Vi vil altid anbefale at man prøver de naturlige produkter først, inden man belaster hunden/kattens krop med giftstoffer og kunstige tilsætningsmidler. 

Vare Info Pris
Wurmalin bekæmpelse 50 ml. Wurmalin udrenser din hund/kat for indvendige parasitter 149,00 kr
Tic-Off 140 g beskyttelse mod lopper og flåter 98,00 kr
Melaflon Spray 300 ml Giftfri loppespray 198,00 kr
Lakseolie-Kapsler 180 stk fyldt med koncentreret, sund lakseolie. 149,00 kr
Anticox HD AKUT effektivt hvis din hund får pludselige smerter 140,00 kr
Tandstenssfri effektiv tnadstenskontrool, tilsættes foderet 1 bt nok til 1/ år til lille hund 149,00 kr