Jeg hedder Berit Æbelø og jeg er professionel hundefrisør.
Min hundesalon ligger på adressen Eriksholmsvej 4, på det skønne Thurø.
Jeg lægger stor vægt på, at hunden er afslappet og giver mig derfor altid god tid til at behandle din hund.
Et besøg i min hundesalon, skal være en god oplevelse for ejer og ikke mindst for hunden.
Igennem mine mange år som hundefrisør har jeg tit oplevet kunder der fortæller at deres hund ikke kan lide at blive reddet, klippet, få klippet negle osv. Men jeg må sige at det er meget sjældent jeg oplever dette når de kommer her i Animaks Hundesalon.
Nogle kunder vælger at blive og vente, imens andre (de fleste) vælger at gå en tur, for at så komme tilbage og hente sin nyklippede/trimmet hund.
Jeg kan selvfølgelig også vaske og tørre din hund eller blot soignere den med en god gennembørstning.

Jeg bruger kun shampoo og plejeprodukter fra Charisma Hundeshampoo, da disse er meget effektive og milde for hud og hår uanset pelstype og hunderace.

Et besøg hos Animaks Hundesalon foregår som regel, at vi tager en snak om hvordan du kunne tænke dig at hunden skal se ud og hvad du har af andre ønsker. 
Jeg gennemgår hundens pels og fortæller hvad der er muligt og eventuelt hvis jeg har nogle forslag.
Nogle gange får jeg besøg af kunder der kommer med en meget filtret hund og da må vi tage en snak om hvad der er muligt og hvordan vi på bedste måde får gjort din hund pæn og ikke mindst fri for ubehagelige filtre og totter.
Er din hund filtret kan den fx IKKE bamseklippes da dette foregår med afstandskam.
Er den så filtret at det er synd at forsøge en udredning er der trods alt bedst for den at blive klippet kort og så må i begynde på en frisk med soignering.

Det er altafgørende for mig at du og din hund er tilfreds med resultatet og at i har følt jer trygge ved jeres besøg hos mig. 
Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kikke forbi butikken på Eriksholm, hvis du har nogle spørgsmål vedrørende pelspleje eller lignende.

Jeg glæder mig at se dig og ikke mindst din hund hos Animaks Hundesalon

De bedste hilsner
Berit Æbelø
Animaks Hundesalon
Eriksholmvej 4, Thurø
5700 Svendborg
Tlf. 27582951
Mail: animaks@hotmail.dk