Her er det udvalg jeg sælger i min webshop. Betaling på mobilpay 93708923

Hos Animaks sælger vi Anibio, som er et tysk kvalitetsfirma der producerer 100% naturlige loppemidler, ormebehandlinger og kosttilskud til hunde og katte.
I mange tilfælde er der slet ikke behov for dyre giftpræparater for at holde din hund eller kat fri for lopper, flåter og indvendige parasitter. Anibio´s naturprodukter til dyr, har igennem flere år været utroligt populære og effektive.
Jeg har lavet et lille udvalg af produkter jeg har stor efterspørgsel på i min butik.
Ønsker du andre produkter som du kan finde på min hjemmeside så kontakt mig endelig så
jeg kan få det pakket og sendt til dig.
Jeg har både hundeshampoo, natursnack, legetøj, Anibio produkter samt foder i min butik.
Det er ikke alle varer jeg har i WebShop alene af den grund at holde mine omkostninger nede.

Anibio Wurmalin (Ormekur)

Pris: 149,00 DKK
Mange efterspørger et mildere og mere skånsomt middel mod parasitter i tarmene, så som for eksempel orm. Her er Wurmalin et fantastisk godt alternativ. Wurmalin er 100% naturligt og består af følgende: Tymus Vulgaris der er en slags timian, Passiflora Incarna(passionsblomst), Alsidium helminhochorton(makroalge), Anthemis nobilis(kamomille), Magnesium og Dextrose. Selvom Wurmalin er 100% naturligt er det virkelig effektivt!

Anibio Melaflon 50 ml mod lopper/flåter

Pris: 139,00 DKK
Mange hunde og katte er allergiske for den skrappe gift der er i traditionel loppemiddel og man hører indimellem om hvor det er gået helt galt, når hunder/katter er blevet behandlede med gift de ikke kunne tåle. Da lopper og flåter er et stigende problem, er det også et større og større problem, at der ikke findes ret mange effektive giftfrie loppe/flåtmidler, der ikke giver allergiske reaktioner på vores kæledyr. Men nu kan vi med glæde præcentere MELAFLON. Melaflon er et 100% biologisk og giftfrit produkt, der faktisk også kan bruges på mennesker... Det er bland andet baseret på det virksomme stof: Margosa, der har en afskrækkende effekt på lopper og flåter. Behandling: Til kat skal der bruges 1-2 dråber hver uge. Til hund skal der bruges 1-6 dråber(afhængig af dyrets størrelse) hver uge. Dryp det direkte på huden i nakken, langs rygsøjlen og nede på undersiden af maven. Ved akutbehandling i tilfælde af slemt loppeangreb kan man give ovennævnte dosis hver dag i tre dage. HUSK: Dette er et naturprodukt og vil ikke have lige så hurtigt, dræbende effekt som traditionelle loppemidler har.

Umgebungspray 500 ml. (beskyttelse mod lopper i om

Pris: 179,00 DKK
Umgebungspray 500 ml. (beskyttelse mod lopper i omgivelserne) 179,00 Giftfri, Biologisk beskyttelse mod lopper i omgivelserne

Tandstensfri 60 g.(tandrensende og modvirker dårli

Pris: 148,00 DKK
Hund med tandsten? Tandsten-Fri er et fantastisk, naturligt produkt der fjerner tandsten og plak hurtigt og virker samtidigt mod dårlig ånde. Der medfølger en lille måleske. Og du drysser simpelthen bare pulvret på hunden/kattens daglige foder. Tandsten-Fri er, meget drøj i brug, da der skal bruges ekstremt lidt hver dag for at opnå ønsket effekt. "Tandstensfri" modvirker også dårlig ånde samt fjerner tandsten og plak hos både hund og kat.